Bring The Action

Nytänt Southampton slår sargat West Ham!

Southampton har tänt till sedan Hasenhüttl tog över – på torsdagen gillar vi läget hemma mot West Ham!

Ja, Southampton har fått snabb effekt på tränarbytet till den intressante österrikaren. Vinst i två av tre matcher och bortasegern mot Huddersfield senast var viktig. Southampton har tidigare under säsongen haft stora problem med offensiven men på slutet har det lossnat. Besegrade Arsenal på hemmaplan före det med 3-2 och det har varit ett helt annat tryck offensivt. Danny Ings har visat sig vara väldigt betydelsefull efter skadecomebacken: tre mål på två matcher.

West Ham hade väldigt bra resultatrad inför derbymatchen hemma mot Watford senast. Hade dock slagit flera ganska lätta motstånd innan och blev straffat av Watford som var vassare framåt. West Hams skadelista har vuxit sig ganska stor sista tiden och offensivt är den inte alls optimal med Arnautovic skadad sedan tidigare. Ett stort bekymmer är att det från senaste matchen också är tveksamheter kring Javier Hernandez och det vore ju väldigt olyckligt om även han lades till den långa listan. Lägg till att mittbacken Balbuena också blev skadad senast.

Det är klart uppåt i Southampton för dagen och hemmainsatsen mot Arsenal var riktigt stark – en liknande prestation här och ett skadedrabbat West Ham får extremt svårt. Vi gillar läget för ett uppenbart nytänt Southampton och hemmalaget liras gärna till 2,30*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.