Bring The Action

Härlig julstämning på Anfield!

Liverpool fick fira jul som tydlig serieledare – titeldrömmen växer sig allt starkare och hemma mot Newcastle på annandagen blir det ny leverans!

För Liverpool har december varit fantastisk! Det blev dramatiskt värre i Champions League men Liverpool löste det – och i Premier League staplas segrarna, senast utan större problem borta mot Wolves. I samma veva har Manchester City haft en dipp och förlorat två matcher mot Chelsea och nu senast Crystal Palace – bara att tacka och ta emot för Liverpool som har nu ”knapp men klar” lucka i toppen. Viktigt att behålla koncentrationen i detta tuffa matchande och bibehålla avståndet inför stormötet mot City strax efter årsskiftet.

Newcastle var väldigt svagt hemma mot Fulham senast och fick nöja sig med 0-0 i en trist historia. För att ens vara nära på Anfield på annandagen måste Newcastle upp flera snäpp och det är svårt, svårt att tro på. Det har inte sett speciellt övertygande ut under december månad och även om bortaplan generellt faktiskt har fungerat bättre så blir detta alldeles för tufft.

Lätt att räkna med en bekväm viktoria för dagens Liverpool inför en glad publik på Anfield. Fet dominans och klara siffror att vänta – vi spelar Liverpool asian aandicap -2 (pengarna tillbaka vid seger med exakt två mål) till oddset 1,80*!

* Oddsen är semifasta och kan ändras.