Bring The Action

Fiorentina stark annandags-idé på Artemio Franchi

Fiorentina kommer ifrån en meriterande seger borta på San Siro mot Milan strax innan jul. Den var välbehövlig för deras drömmar om att spela i Europa nästa säsong. Man ligger sjua i ligan just nu och det skiljer bara tre poäng upp till Lazio på den fjärde och sista Champions League-platsen. Upphämtningen borta mot Sassoulo för tre omgångar sedan då man sent fixade 3-3 efter 3-1-underläge är sen sån moralhöjare som kan vända en säsong. Man följde upp det med segrar mot Empoli och som sagt Milan. Skadeläget är så gott som optimalt inför hemmamatchen mot Parma, något annat än seger vore ett misslyckande.

Parma har nu gått fyra raka matcher utan seger men det är inte så mycket förlusterna borta mot Milan och Sampdoria som är problemet; det är okej att tappa poäng där. Hemmatappen mot Bologna och Chievo oroar däremot. Det är den typen av matcher som Parma måste vinna som nykomling. Det är en anrik klubb och man har gjort fina nyförvärv under sommaren men nu har skadorna börjat komma ikapp klubben. Calaio och Bruno Alves har dessutom avstängningar att ta i itu med.

Det är jul och hemmaplan inför en fullsatt hemmaarena, så räkna med ett begeistrat hemmalag! Den starka ettan rekommenderas till oddset 1.60*. 

*Oddsen är semifasta och kan ändras.