Bring The Action

Brynäs klättrar vidare på annandagen

Hatten av för Brynäs! Det var inga roliga vibbar tidigt på säsongen men förändringar gjordes och nu närmar man sig den absoluta toppen – på annandagen tar man den korta resan till Timrå och fixar ny seger!

Hos Timrå har det inte varit något vidare julhumör. Hade dubbelmöte mot Frölunda förra veckan och gjorde inga usla insatser – men kammade ändå noll. Har nu fyra raka förluster och det är ärligt talat svårt att se Timrå har två lag bakom sig i sluttabellen. Det är här hemma poängen kommer men på annandagen menar vi att uppgiften är för svår.

Brynäs brinner ju vidare: från november och framåt har laget tagit poäng i 12 av 13 matcher! Nyligen fick laget ytterligare en dimension då keepern Joacim Eriksson äntligen var redo efter skadeproblem – och han har kommit in och spikat igen, snudd på. Förra veckan blev det segrar mot Rögle och Växjö – och i början av december blåste Brynäs ner detta Timrå med 5-1.

Nej, vi har svårt att spekulera i ”dubbla trendbrott” på annandagen: Timrå torskar igen, Brynäs vinner igen. Tvåan liras till 1,95*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.