Bring The Action

Premier League levererar målrik julklapp

Sista Premier League-omgången före jul ska avslutas och det gör vi på Goodison Park. Everton tar emot Tottenham och det kan bli en underhållande match.

För Everton blev det inga poäng senast men man stod trots allt upp bra mot storlaget Manchester City. 3-1-förlusten var inte mycket att säga om men man har ett fint facit mot just Spurs på senare år. Lagets målskörd går inte av för hackor och det finns inte på vår karta att laget ska ”nollas”. Det finns klass framåt med Richarlison i spetsen men däremot får man se upp i de bakre leden.

Ja, Tottenham har en svårstoppad offensiv när spelet stämmer. I cupmötet med Arsenal senast svarade man för en stark insats och vann trots att stjärnan Harry Kane bara hoppade in på slutet. Innan dess har även Eriksen och Son vilats så visst bör det vara pigga ben överlag. Däremot har Spurs flera defensivt nyttiga spelare på skadelistan och även om vi köper lagets favoritskap så är det överspelet som lockar.

Målrik tillställning att vänta och över 2,5 mål är det klockrena valet till oddset 1.74*.

*Oddsen är semifasta och kan ändras.