Bring The Action

Solskjaer-effekt att vänta!

Det har känts som en tidsfråga – och i veckan fick Jose Mourinho ”äntligen” kicken från Manchester United. Ole-Gunnar Solskjaer har tagit över och vi räknar med snabb effekt!

Första uppgiften är Cardiff borta, ett Cardiff som ju Solskjaer faktiskt tränade för ett par år sedan (utan framgång). Som väntat strider Cardiff kring strecket och tre raka hemmasegrar har placerat nykomlingen på rätt sida. Visst ska hemmasviten och Cardiffs krigarfotboll respekteras – men samtidigt måste det konstateras att segarna kommit i mer eller mindre tacksamma uppgifter.

Ett nytänt Manchester United blir onekligen någonting annat för ja, vi räknar absolut med nya krafter hos United! Det har ju varit uppenbart att klimatet under Mourinho varit allt annat än gynnsamt och nog lär det vara känslor av lättnad och nytändning i truppen, som ju onekligen har underpresterat. United kommer att få släppa loss på ett annat sätt än under Mourinho och mest peppad av alla lär ju Paul Pogba vara – där funkade det ju inte alls med ex-tränaren.

Sällan har ett tränarbyte känts så rätt och vi vill ta betalt direkt på Solskjaer-effekten. Manchester United är en stark vinnare till 1,61* och en läcker lösning är att bortalaget gör Ö 2,5 mål till oddset 3,00*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.