Bring The Action

Juventus vinner i Juventus-stil

Juventus har kanske inte varit som bäst på slutet – men ändå löst nya segrar. När ett fortsatt darrigt Roma gästar på lördagskvällen räknar vi med att Juventus gör jobbet på typiskt manér.

Det har kanske inte slagit gnistor om Juventus spel den senaste tiden – men tre poäng är tre poäng… 1-0 i såväl stormötet mot Inter som i Turin-derbyt senast – man måste låta sig imponeras av vinnarskallen och stabiliteten hos Juventus. Nu väntar stormatch mot Roma i juletid och visst blir det enkelt att räkna med att Juventus ”är Juventus” även ikväll.

Då är det otroligt svårt att se Roma komma till. Senast blev det visserligen seger men 3-2 hemma mot Genoa kom sannerligen med ett nödrop, segern var faktiskt att beskriva som turlig. Det fortsätter att hända grejer bakåt och framåt har man lidit av att Dzeko gått skadad – nu är bosniern på gång och det blir speltid ikväll men att han direkt ska komma in och hota Juventus känns avlägset.

Juventus borta har varit hemskt jobbigt för Roma på senare år: sju raka förluster. De tre senaste säsongerna har man inte ens gjort mål här – och vi spekulerar i samma visa ikväll. Seger för Juventus i typisk, kontrollerad stil – ska vi säga 1-0 eller 2-0? Vi väljer alternativet ”Juventus vinner och U 2,5 mål i matchen” till oddset 3,40*. Bra lösning!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.