Bring The Action

Luleå trivs med uppgiften!

Knappt någon hade väl trott att Luleå skulle toppa SHL efter snart halva serien men laget fortsätter att imponera – på fredagen ska norrbottningarna trivas med uppgiften borta mot Malmö!

Även Malmö har varit en plusvariant under säsongens första halva men trenden är ändå att laget får slita allt hårdare för poängen. Senast kammade man noll efter att inte ha orkat med Växjö i slutperioden – ingenting att skämmas över men ändå ytterligare ett ”bevis” på att Malmös hetaste period ligger en bit tillbaka i tiden. Det är värt att påminna om att Malmö inte ens var nära toppen i förhandstipsen och vi sätter ganska dyster prognos.

Då ser Luleå onekligen ut som mer ”äkta vara” i toppstriden. I omstarten senast gick det mycket enkelt hemma mot Mora – fick inte mycket till motstånd men ändå en skön seger för Luleå. Nu väntar en annan typ av matchbild och en klart tightare match – och det trivs ju Luleå ypperligt med! Luleå är ruskigt disciplinerat och det var väldigt länge sedan laget föll ur ramen.

Det gör inte Luleå ikväll heller – då är det fin chans att plocka ytterligare en ”knapp men klar” seger. Tre poäng och Luleå firar garanterat jul som serieledare – vi spelar Luleå till 2,50*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.