Bring The Action

Viktig vila för Frölunda – vinner ikväll!

Frölunda svarade för några märkligt svaga insatser innan uppehållet. Nu räknar vi med att vilan har gjort gott – då måste vi säga stark chans uppe i Timrå på onsdagen!

Det är svårt att såga nykomlingen Timrå, som sett till förväntningar och resurser gjort ungefär vad man kan begära. Laget har varit tappert och när målvaktsspelet fungerat har Timrå inte varit helt enkla att besegra – men nykomlingen får slita för varenda mål och poäng och nu håller man onekligen på att spikas fast i bottenträsket. Fick sig en omgång av Brynäs innan uppehållet och nu menar vi att det är dålig tajming på onsdagen.

Möter ju nämligen ett Frölunda som bör ha knutit näven. Innan uppehållet gick man förvisso enkelt vidare till semifinal i CHL – men i SHL har storklubben haft en märkligt svag period med bara fyra poäng på sex matcher. Ett par rejäla smällar, som 0-3 mot Mora och 1-7 mot Örebro. Uppehållet kom onekligen lägligt och tur i oturen är ju att tabellen är så pass jämn: en stark period och Frölunda kommer snabbt att klättra igen. Att den kapaciteten finns råder inget tvivel om och det lär Timrå bli varse ikväll.

Ett ”påslaget” Frölunda ses med riktigt stark segerchans uppe i Timrå – vi plockar bortasegern till 1,76*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.