Bring The Action

Hela vägen nu, Tre Kronor!

Det blir enkelt att räkna med ett retat Tre Kronor när Channel One Cup avslutas mot Tjeckien på söndagen – ledningar har försvunnit i de tidigare matcherna men nu håller det hela vägen!

Sverige var på väg mot snygg skräll mot värdnationen Ryssland i torsdags – men 2-0 inför slutperioden höll inte. Ryssland kom tillbaka och vann till slut efter straffar men ändå en strong prestation av Sverige. På lördagen gick svenskarna återigen upp i 2-0-ledning, mot Finland – men det blev samma visa igen. Finland tilläts komma tillbaka och till slut avgöra, 3-2.

Givetvis surt för Grönborgs manskap, som vi ändå tycker har sett småspännande ut – och visst blir det nu enkelt att räkna med revanschlust när turneringen avslutas mot Tjeckien. Tjeckerna vände starkt mot Finland i premiären men bjöds in i den matchen – och sedan blev man fullständigt överkört av Ryssland på lördagen. Tjeckien vek ner sig till förlust med hela 2-7, ovanliga siffror i den här typen av turnering.

Tjeckien gav där ett intryck av att mest vilja åka hem – att nu stå emot ett segersuget Sverige blir inte heller lätt. Tre Kronor vann mötet i Karjala Cup för en månad sedan och får nu ett tydligt tips: vi lirar Sverige till 2,00*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.