Bring The Action

Lågt värde på Tre Kronor ikväll

Tre Kronor är på plats i Ryssland för Channel One Cup – och svenskarna får ta sig an värdnationen direkt. Ryssland har ett råstarkt lag på plats och det är svårt att se Tre Kronor duga.

Sverige hade svårt att övertyga i Karjala Cup i november. Knapp seger mot Tjeckien med sedan klara förluster mot Finland och detta Ryssland. Den svenska truppen ser inte nämnvärt starkare ut den här gången och exempelvis är det ju synd att Linus Omark tackat nej till landslagsspel.

Den ryska truppen är på en annan nivå, så enkelt är det. Truppen innehåller totalt 20-talet spelare från CSKA Moskva och SKA St Petersburg, de två starkaste KHL-lagen. Det är idel klasspelare från sammansvetsade block – och i hemmaturneringen behöver vi knappast ifrågasätta den ryska inställningen.

Grönborg hade helt enkelt behövt få ihop ett ”maxat” lag för att på allvar utmana Ryssland – så är det inte fallet och då blir det enkelt att lita på klasskillnaden. Ryssland spelas med -1,5 i hcp till oddset 1,95*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.