Bring The Action

Skellefteå fullbordar vändningen

Skellefteå var på väg att ställa till det för sig i CHL förra tisdagen – men upphämtningen från 0-3 till 3-3 i slutperioden mot Plzen var mäktig. Ikväll ska det avgöras och vi ger Skellefteå bra chans att fullborda vändningen!

Skellefteå gällde som klar favorit hemma mot tjeckiska Plzen förra tisdagen men efter två perioder var det underläge med 0-3 och därmed nattsvart prognos. I slutperioden blev det dock ketchupeffekt för Skellefteå och anfört av Linus Lindström – inte Joakim – kom man tillbaka till 3-3. Vi tycker att Skellefteå visade att man är det bättre laget och trots att SHL-formen har svalnat igen räknar vi med en stark insats ikväll. Upphämtningen senast bevisade gott och väl att Skellefteå tar turneringen på allvar!

Plzen sumpade alltså bort sitt försprång förra veckan och det lär stressa tjeckerna, som i likhet med Skellefteå strular i ligaspelet. Åttondeplatsen där är ingenting som skrämmer – och på den här nivån brukar de tjeckiska lagen få ge sig. Visst har Plzen en snygg rad i årets upplaga av CHL men när motståndet är ett högmotiverat Skellefteå handlar det onekligen om en ny, klart högre svårighetsgrad.

Det är Skellefteå som har ”momentum” efter förra veckans spurt och vi räknar med att man nu spinner vidare och fullbordar vändningen. Skellefteå spelas till 2,35*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.