Bring The Action

Örebro spinner vidare mot slitet Malmö

Jodå, ibland ger tränarbyten snabb effekt – det bevisade Örebro i torsdags, med råge. Bra chans att nu piska ett slitet Malmö på lördagen!

Hösten har varit tung för Örebro och det kom inte som någon chock när Sundblad fick sparken. En ny stab med Niklas Eriksson i spetsen tog över – och snacka om drömstart i torsdags! Frölunda besegrades med hela 7-1 – säga vad man vill om Frölundas insats men givetvis satt det störtskönt för ett pressat Örebro. Insatsen osade ”ny energi” och på lördagen gillar vi läget att spinna vidare.

Malmö har ju haft en ansträngande vecka. I tisdags var man nere i München och gick en tuff CHL-match, där man till slut torskade med 1-2. Sedan var det derbyfest hemma mot Rögle i torsdags. Löste till slut två poäng men vi vidhåller att Malmös form sakta men säkert är dalande – och att efter denna vecka nu åka vidare till ett nytänt Örebro låter jättetufft.

Vi lyfter fram Örebro som lördagens bästa SHL-vinnare – hemmasegern liras till 2,30*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.