Bring The Action

Juventus tar ny hemmaseger i derby d’Italia

Juventus ångar på som vanligt med dominans i Serie A och framgångar även i Champions League. Enstaka plumpar har det blivit men insatserna överlag speglar poängskörden och man lär bli svårstoppat även framöver. I senaste ligaomgången hoppades Fiorentina på skräll i rivalmötet men Juventus var minst en nivå för starkt. 3-0-seger där och stor serieledning inför helgen och nu väntar ”derby d’Italia” mot Inter.

Gästerna brukar ha svårt i detta klassikermöte och har inte gjort mål i Turin på de fyra senaste försöken. Inter kommer med en något negativ trend i bagaget. Verkligen ingen skam att kryssa mot Roma borta senast men spelmässigt har man tappat en del, vilket har straffat sig i såväl ligaspelet som Champions League. Nu måste stort fokus ligga på att stänga ner Ronaldo och de andra offensiva hoten i Juventus. Det blir svårt och lär framförallt hämma Inters anfallsspel.

Inget snack om att Juventus ser bäst ut och här hemma är man en maktfaktor. Inte minst i mötena med Inter som gått vägen varje gång på slutet. Det är läge för en repris då och Juventus -1 asian (insatsen tillbaka vid uddamålsvinst) är vårt val till goda 2.00* i odds!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.