Bring The Action

Wolves svacka fortsätter

Wolverhampton kan inte vinna fotbollsmatcher just nu. Den portugisiska storsatsningen som gjordes inför säsongen lovordades och många experter hade laget som en kandidat till Europaspel. Säsongen har dock inte riktigt utvecklat sig så. Efter en stabil start har man nu tagit blott en poäng på sex matcher. Laget ligger fortfarande tolva i ligan som nykomling så det är ingen krisstämpel ännu men matcherna fram till jul blir väldigt betydelsefulla för klubbens identitet.

Chelsea svarade upp förnedringen mot Tottenham med att relativt enkelt avfärda Fulham. Det var långt ifrån någon felfri insats men man gjorde jobbet och Hazard visar fortsatt fin form. Barkley är fortfarande inte helt återställd efter en smäll men Kovacic har gjort det bra på mittfältet bredvid Jorginho och Kant med bravur. Chelsea har bara en förlust på kontot den här säsongen och förtjänas att ta på största allvar även om trenden varit en aningen vikande.

Chelsea är ett bättre lag på alla punkter. Man har bättre spelare, vassare form och en mer klar spelidé för stunden. Wolverhamptons tapp borta mot Cardiff efter man tagit ledningen säger en del om lagets status just nu. Att Neves är avstängd är ett tydligt avbräck för Wolves och tvåan är vårt val till oddset 1.83*.

*Oddsen är semifasta och kan ändras.