Bring The Action

PSG slår tillbaka direkt

Jaså, PSG kan tydligen tappa poäng i Ligue 1 den här säsongen… 2-2 mot Bordeaux i helgen var säsongens första bom – det får Strasbourg sota för ikväll!

Strasbourg är på intet sätt något dåligt lag. 4-1-segern borta mot Rennes i helgen var tjusig och åttondeplatsen i tabellen är positiv – och för ganska precis ett år sedan slog man faktiskt PSG på den här arenan, 2-1. Givetvis är det inspirerande för Strasbourg att nu försöka sig på en repris.

Vi har dock ytterst svårt att se Strasbourg freda sig då ett retat PSG kommer till spel. Efter perfekta 14 segrar på 14 omgångar fick man ju i helgen nöja sig med 2-2 borta mot Bordeaux – säkerligen en liten reaktion på urladdningen mot Liverpool tidigare under veckan. Ligan är förstås ”redan avgjord” men vi kan ändå tänka oss att vinnarskallarna i PSG svor en del över att segersviten sprack i helgen – och förra säsongens förlust på den här arenan är knappast heller glömd.

Med andra ord: PSG kommer till Strasbourg med rätt inställning ikväll och då tar klasskillnaden ut sin rätt, svårt att se någonting annat. Bekväm bortaseger på gång och vi tar PSG med -1,5 i asian handicap till oddset 1,94*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.