Bring The Action

Läge att ta ställning i onsdagens tungviktsmöte

Manchester Uniteds säsong har gått i vågor men framförallt har man presterat sämre än de krav man kan ställa. Toppresultat har blandats med svaga insatser mot beskedligt motstånd. Kritiken har riktas mot Mourinhos cyniska spelsätt – som inte ens bidrar till få insläppta mål längre – och bristen på målchanser som laget skapar. Fansen blir numera inte särskilt begeistrade när laget spelar vilket gjort att det mer känns som en tidsfråga innan Mourinho kommer att få lämna klubben. Till matchen saknas spelare som Young, Lindelöf och Sanchez med all säkerhet – jobbigt. Mot bottenkrigande Southampton senast skulle det bli tre stabila pinnar men det gick inte vägen och man fick nöja sig med 2-2.

Arsenal imponerade stort när man slog Tottenham i söndagens derby. Vinsten innebar att klubben blandat sig in i toppstriden på allvar. Man dominerade matchen fmest hela tiden men släppte in mål på två fasta situationer under en period på fem minuter. Hur man hanterade det var storslaget och byten av Lacazette och Ramsey från managern Emery i halvtid gjorde verkligen skillnad. Gästerna har Xhaka avstängd, och vad som händer med Özil är fortfarande oklart, men med Torreira i spetsen bör laget hantera det bra.

Arsenal har haft svårt för just Manchester U i ligan men det var länge sedan hemmalaget hade det så motigt i samma skede som gästerna är inne i en kanonperiod. Till oddset 3.00* är det tvåan som kittlar i onsdagens stormöte!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.