Bring The Action

Sevilla kvar i topp!

Alaves tillhör de verkligt positiva överraskningarna hittills denna La Liga-säsong – men när man ikväll gästas av ett Sevilla som spelar för fortsatt serieledning får hemmalaget vika sig.

Ja, få hade nog räknat med att Alaves skulle ligga fyra med blott tre pinnar till serieledningen efter en tredjedel av säsongen… Laget har varit svårforcerat, framförallt här hemma – men också haft en del marginaler på sätt sida. Kanske är det på väg att vända: Alaves har nu förlorat två av de tre senaste. Insatsen i förra veckans bortaförlust mot Leganes var trubbig och visst är det klart troligt att Alaves börjar falla tillbaka i tabellen.

Då är Sevillas prognos betydligt ljusare. Toppar tabellen och har definitivt sett ut som ”äkta vara” i toppstriden. Om/när de riktiga bjässarna kommer igång på allvar blir det förstås en rejäl utmaning för Sevilla att haka på men än så länge tycker vi gott att Sevilla förtjänar sin tätposition. Knepig uppgift ikväll men med serieledningen på spel räknar vi med att Sevilla går för trepoängaren och tystar ett Alaves på nedgång.

Bra chans för Sevilla att gå till sängs i fortsatt serieledning – tvåan liras till 2,00*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.