Bring The Action

Inter straffar ett Roma i gungning

Bakslagen fortsätter att dugga tätt för Roma och nu är pressen stor – vi tvivlar starkt på att man kan hantera läget hemma mot ett skarpt Inter på söndagskvällen. Tvåan liras!

Inför säsongen pratade många om Romas ”spännande projekt” – men under hösten har det onekligen blivit tydligt att bygget långtifrån är färdigt. Förra helgen blev det förlust borta mot problemlaget Udinese, ett av många snedsteg för Roma hittills denna säsong. Förlorade dessutom mot Real Madrid i veckans Champions League – och att varken kuggen De Rossi eller stjärnstrikern Dzeko kommer till spel stärker ju heller inte direkt prognosen inför söndagens stormatch.

För Inter har det sett betydligt bättre ut, även om veckans förlust mot Tottenham i Champions League ställde till det något. Någon förlust att skämmas över var det ju dock verkligen inte och i Serie A-spelet har Inter levererat bra. Exempelvis var man ju här på Olimpco för en tid sedan och slog Lazio solklart, 3-0. Vi kan inte påstå att kvällens uppdrag direkt känns svårare…

Vi gör det enkelt för oss och lirar helt enkelt det bättre laget: Inter till 2,65* är taget!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.