Bring The Action

Nya Dortmund-mål att vänta!

Dortmund har ett järngrepp om gruppsegern och kommer inte att släppa det hemma mot Club Brugge på onsdagen. Vi väljer gärna målrik lösning, ofta ett bra val med Dortmund inblandat.

Det blev visserligen förlust för Dortmund i förra Champions League-omgången, borta mot Atletico Madrid – men ”bara” med 0-2. Dortmund vann ju hemmamötet med mäktiga 4-0 och behåller därmed greppet om gruppsegern. Två avslutande segrar och saken är biff. Hemma i Bundesliga ser det strålande bra ut, där vändningen mot Bayern München innan uppehållet ju var ytterligare ett klasskvitto. Gjorde jobbet även borta mot Mainz i lördags och det var länge sedan Dortmund mådde så här pass bra. Tyskarna inte bara vinner matcher – de gör det i mycket attraktiv stil!

För Club Brugge blir det tredje plats i gruppen, det är snudd på klart efter att man förnedrat krisgänget Monaco med 4-0 på bortaplan i förra rundan. För att rentav kunna bli topp-2 måste dock belgarna avsluta med full pott mot Dortmund och Atletico och dessutom ha jätteflyt med något ytterligare resultat – det händer förstås inte. Hemma i Belgien har Brugge plötsligt börjat vackla och släppa in mål, vilket ju inte direkt bådar gott inför kvällen…

Mycket talar för en ganska avslappnad historia där Dortmund kommer kunna ha roligt. Inspirerande för Club Brugge att komma hit och man är inget lag som ”parkerar bussen”, har absolut en offensiv som ska kunna ge betalt – men att stå emot bakåt blir betydligt värre. Seger för Dortmund och Ö 2,5 mål i matchen till oddset 1,66* är en stark lösning här!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.