Bring The Action

MFF närmar sig avancemang!

Malmö FF har visat finfin form på sistone och ligger nu fyra i Allsvenskan inför sista omgången. Sedan Uwe Rösler tog över tränarrollen i somras har spelet suttit och resultaten gått lagets väg. Det har endast blivit två förluster under hans ledning och dessa kom borta mot Genk och IFK Norrköping.

Sarpsborg har varit ett mittenlag i den norska ligan under i stort sett hela säsongen. Insatsen hemma mot Genk övertygade så smått och man stod även emot MFF klart godkänt hemma på konstgräset. Borta mot Besiktas såg det däremot dåligt ut och höstformen i den inhemska ligan har varit rent bedrövlig. Bara en vinst på de tio senaste omgångarna och sex raka utan seger på resande fot.

I Europa League möter man ännu tuffare motstånd och även om man fick hemmamatchen mot MFF dit man ville så talar mycket för nederlag här. Malmö har visat sig otroligt starkt på hemmaplan när det vankas ”Europakvällar”. Tre poäng är troligtvis ett måste här om MFF ska gå vidare och visst lär man gå för det hela vägen. Ettan lockar till oddset 1.64*.

*Oddsen är semifasta och kan ändras.