Bring The Action

Bra chans till repris i Linköping-Timrå

När Linköping mötte Timrå i SHL-premiären blev det smidig hemmaseger med 4-1. På torsdagen är det nytt möte i Saab Arena och vi säger bra chans för Linköping att vinna tryggt igen!

Premiärsegern satte ju verkligen tonen för Linköpings säsongsinledning: toppar tabellen och har varit snudd på prickfritt. Senast kom dock det första riktiga bakslaget då man åkte till Karlstad och förlorade med 0-3. Samtidigt ska det sägas att man mötte ett Färjestad som höjde sig markant och helt oväntad var förlusten inte. Viktigt för Linköping att nu studsa tillbaka snabbt och här hemma har det blivit 15 poäng av 15 möjliga.

Timrå kunde alltså inte utmana när man här i premiären för en knapp månad sedan. Efter det har ju dock nykomlingen visat sig klart svårslagen: har poäng i fem raka och är finfin femma i tabellen. Att nykomlingar börjar bra för att sedan svalna är inget ovanligt fenomen men just nu är känslan definitivt att Timrå kommer vara svårspelat ett bra tag till. Vill man vara lite tråkig kan man dock konstatera att Timrå haft ett hyggligt bra schema, har mött ett antal ”problemlag”.

Här blir det värre: vi räknar med att Timrå får sota för Linköpings förlust i helgen. 4-1-segern här i premiären var smidig för Linköping och även ikväll räknar vi med att hemmalaget kopplar ett bra grepp om matchen och vinner komfortabelt. Vi tar Linköping med -1,5 i hcp till oddset 2,09*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.