Bring The Action

AIK motiverad derbyfavorit

På söndagen kan AIK göra ett ryck i tabellen genom att besegra Hammarby, som dock blandar sig i guldstriden på allvar om man vinner. Derbyt är ännu mer uppsnackat än vanligt – med all rätt.

När lagen drabbade samman på Tele 2 i våras så drog AIK det längsta strået. Laget vann klart rättvist då och formen har varit god sedan dess. Välförtjänt serieledning trots förlust – säsongens första – senast och vi är fortfarande helt inne på att man har god guldchans.

Det vill givetvis Hammarby sätta stopp för och utifrån förväntningarna i våras har man allt att vinna. Efter IFK Norröpings seger känner dock laget flåset i kampen om andraplatsen. Inte helt säkert att ”Bajen” hanterar det på rätt sätt och trots ett koppel jättechanser imponerade inte insatsen mot Sirius senast.

Vi håller AIK som en nivå bättre och får man bara till det på sista tredjedelen så ska det vara en bra vinstchans. Ettan i derbyt känns bäst här och den betalar 1.95* i odds.

*Oddsen är semifasta och kan ändras.