Bring The Action

Inter jagar bort spöket!

Lilla Sassuolo har vunnit sex av de sju senaste mötena mot stora Inter! I söndagens premiär räknar vi ändå med att ett förbättrat Inter direkt jagar bort spöket.

Inter ska ju ta ytterligare kliv den här säsongen, någonting annat är svårt att tänka sig med tanke på vad som har hänt i truppen. Alla nyckelspelare är kvar och en dryg handfull klasspelare har tillkommit, där de Vrij, Nainggolan, Asamoah och Martinez kan nämnas. Inter blev fyra i våras och svarade ju framförallt för en imponerande höst. Nu räknar vi med att laget är redo direkt – och att man kan hålla distansen ut på ett bättre sätt än förra säsongen.

Det blir litegrann upp till bevis direkt: mot Sassuolo har ju Inter haft det märkligt svårt i flera år. Förra säsongen blev det dubbla förluster och visst är statistiken anmärkningsvärd. Trots att Sassuolo ser förbättrat ut jämfört med förra säsongen vågar vi ändå lämna ”klartecken” på Inter här. Alla känner förstås till statistiken och Inter får direkt chansen att visa sig vara ”äkta vara” den här säsongen.

Vi håller Inter som en fin premiärfavorit till 1,62*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.