Bring The Action

Ronaldo levererar direkt!

Serie A-säsongen sparkar igång med Chievo-Juventus och blickarna kommer ju förstås att riktas mot Cristiano Ronaldo – och visst luktar det snabb succé!

Det blir såklart otroligt häftigt att se Cristiano Ronaldo i Juventus och Serie A. Trots att han blivit 33 år är Ronaldo både fit och hungrig – flytten till Italien innebär en nytändning och feelingen är att Ronaldo älskar utmaningen att erövra detta fotbollstokiga land. Han kommer ju dessutom få bra hjälp: Juventus är superstabilt bakåt och med framförallt Dybala och Douglas Costa kommer Ronaldo kunna bygga häftig kemi.

Chievo blir första laget ut att försöka stoppa Ronaldo – men lyckas knappast. Chievo levde farligt förra säsongen och vi har redan hunnit spekulera i att sagan om lilla Chievo kan vara på väg att ta slut. Truppen ser inte förstärkt ut och flera av veteranerna sjunger onekligen på sista versen. Sedan är Juventus den absoluta mardrömmen för Chievo, som genom åren skrällt mot många storklubbar men mot Juve bara vunnit en gång på 30 försök!

Känner vi Ronaldo rätt vill han leverera direkt och vi måste gilla läget till snabb succé. Minst två mål av Ronaldo spelas till 2,80*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.