Bring The Action

Betis vinner målrik premiär

Real Betis var ett av förra La Liga-säsongens utropstecken. Truppen ser fortsatt intressant ut och hemma mot Levante är Betis en bra premiärvinnare i en rolig match!

Sjätteplatsen i våras var Betis bästa placering sedan säsongen 04/05.  Sedan dess har Betis mestadels haft det tungt och för ett par år sedan var man ju rentav nere i Segunda och vände. Ifjol flög dock Betis äntligen högt igen och man gjorde det på ett underhållande vis. Målskillnaden 60-61 sammanfattade Betis på ett bra sätt: läckert framåt men bräckligare bakåt. Nu har det hänt en del grejer i truppen och värvningar som Carvalho och Sidnei ska kunna stabilisera Betis. Framåt finns fortfarande skön klass och även om sjätteplatsen kan bli svår att följa upp i den tuffa konkurrensen blir laget onekligen intressant att följa.

Levante var tillbaka i La Liga förra säsongen och klarade sig bra. Framförallt hittade man smått magisk form under våren då segrarna bara staplades, vilket till slut innebar 15:e plats och tjock marginal ner till strecket. Lilla Levante får ändå svårt att ta ytterligare kliv och visst är man ett av lagen som nämns i bottensnacket – i förhandstipsen rankas Levante mest bara före nykomlingarna. Mot Betis hade Levante det kämpigt förra säsongen: förluster med 0-4 (här) och 0-2.

Betis har svarat för en lovande försäsong och ses utan tvekan med bra chans att inleda säsongen med seger – och vi räknar med att det är ”samma profil” på laget som förra säsongen. Då är det definitivt en del mål på gång. Spelet blir: Betis vinner och Ö 2,5 mål i matchen till oddset 2,45*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.