Bring The Action

Valencia går för ny toppstrid

Efter ett par riktigt ruttna säsonger studsade Valencia upp ifjol – och det med besked! Nu säger vi bra chans att följa upp den solklara topp-4-placeringen från i våras!

Ja, efter två mörka säsonger där Valencia landade på den undre halvan kom man ut som ett helt nytt lag förra hösten. Valencia visade direkt att kräftgången var över och levererade en makalöst stark höst. Kom sedan av sig något, inte helt oväntat, men utan att på något sätt braka ihop. Blev till slut fyra, inte mer än sex respektive tre poäng bakom Atletico och Real – och med hela tolv poängs marginal ner till femman Sevilla.

Den här säsongen väntar Champions League-spel vilket ställer ökade krav på Valencias trupp men vi menar att man har rustat bra för att kunna kriga på flera fronter. Gameiro och Batshuayi kommer att bidra med mål och även Diakhaby, Wass, Cheryshev och Piccini är värvningar som åtminstone breddar truppen.

Nej, den starka fjolårssäsongen var ingen ”one hit wonder” – upp till Barcelona, Real Madrid och Atletico Madrid är det onekligen fortfarande en bit men bakom dessa är Valencia starkast i vår bok. I den förväntade kampen om fjärdeplatsen är Sevilla det största hotet och även Villarreal och Sociedad kan nämnas men vi säger stark chans för Valencia att följa upp och lösa ny topp-4-placering.

Valencia topp-4 liras till 2,75*!

*Oddsen är semifasta och kan ändras.